top of page
DISCLAIMER

Alle informatie vermeld op deze website is puur voor informatief gebruik. De informatie wordt verstrekt door Broersma Makelaardij. Wij proberen alle informatie correct en actueel te houden, echter wij geven op geen enkele wijze garantie over de juistheid, beschikbaarheid, volledigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid ten aanzien van de website of de informatie, producten of diensten die op de website aanwezig zijn voor enig doel. U vertrouwt op dergelijke informatie volledig op eigen risico.


Onder geen enkele voorwaarde kunnen wij aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade, inclusief maar zonder beperking, indirecte of directe schade als gevolg van het gebruik van deze website.


De website van De Diamantfabriek Amsterdam is met zorg samengesteld en gaat in de loop van 2019 aangevuld worden met informatie en beeldmateriaal. Deze geven een indruk van de appartementen en de kantoor- en horecaruimtes.  Dit zijn een aantal van de mogelijke opties. Deze afgebeelde tekeningen, plattegronden en renderingen zijn slechts impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de appartementen.


De op de tekening opgenomen (oppervlakte)maten zijn indicatief, waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.


De plattegronden en Artist Impressies in de website en de verkoopdocumentatie geven een suggestie voor het meubilair, inbouwkasten en het indelingsontwerp, deze worden niet geleverd.


De website is nadrukkelijk geen contractstuk en/of bevat geen daarmee gelijk te stellen informatie.


U kunt wellicht via deze website naar andere websites gelinkt worden die niet onder de controle van DE DIAMANTFABRIEK Amsterdam staan. We hebben geen verdere controle over de beschikbaarheid, inhoud of aard van andere sites welke u via deze website bereikt. Eventuele standpunten genoemd op andere websites worden niet door DE DIAMANTFABRIEK Amsterdam aanbevolen, ondersteund, of goedgekeurd.


DE DIAMANTFABRIEK Amsterdam spant zich in om de website goed te laten draaien en functioneren. Niettemin is DE DIAMANTFABRIEK Amsterdam niet verantwoordelijk voor en niet aansprakelijk voor de onbeschikbaarheid van de website door technische problemen buiten onze controle.


Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

bottom of page